Suzuki Maruti üléshuzat

Kifejezetten Suzuki Marutihoz készült üléshuzat garnitúra. A marutiból két fajta hátsó ülés elrendezés létezik. Az egyik háttámlája egyben van, tehát nem osztható, a másik verziónak viszont 1/2-1/2 arányban dönthető, az utóbbi a ritkábbik. Ez az üléshuzat prémium minőségű kevert szálas pamut anyagból készül, igazi retró hatást idézve. Nem csak, hogy ad egy feelinget az autó belterének, hanem rendkívül védetté teszi a gyári üléskárpitot. Az üléshuzat egyedivé teszi az autó belterét. Természetes anyaga garantálja az ideális illesztést és a könnyű felhelyezést. Az üléshuzatok óvnak a sérülésektől, piszoktól, esztétikus kinézetet, eredetiséget nyújtanak. A csomagban a felszereléshez szükséges kellékanyagokat és kárpitanyagokat is megtalálja.

Figyelem! A terméket megrendelésre készítjük, várakozási idő + 1 hét.

Csomag tartalma:
2db első üléshuzat
2db fejtámlahuzat
1db hátsó ülőlap
1db hátsó háttáámlalap (ha osztott akkor kétszer fél háttámlalap)
1 csomag kampó
1 paletta fejtámlagyűrű

Felszerelése:
A csomagoláson belül található kampók és pántok segítségével történik. A fejtámlapálca kivezetésekor használja a csomagban található műanyag egyszer használatos fejtámlagyűrűket, melyek megakadályozzák az üléhuzat elhasadását. Az üléshuzat felhelyezése alapvető műszaki ismereteket igényel (a típus bonyolultságától függően). Ezek hiányában a termék megóvása érdekében forduljon szakemberhez.

Mosási útmutató:
Semleges, szintetikus általános mosóporral, langyos vízben kézzel nyomkodva. Öblítést hideg vízben legalább kétszer. Vegykezelni és vasalni tilos!

Üléshuzat bútor szövet Suzuki Maruti

  • 10,990 Ft
  • Nettó ár: 8,654 Ft

Kiegészítő lehetőségek


Kulcsszavak: maruti üléshuzat, suzuki maruti üléshuzat, olcsó üléshuzat marutihoz, erős üléshuzat

Ajánlott termékek