6 személyes teherautókhoz üléshuzat

Ez az üléshuzat nem kifejezetten egy adott márkához és típushoz készül. Szinte minden 6 személyes autóhoz használható, viszont az utángyártott üléssel szereltekhez nem. Utángyártottnak azt nevezzük, amikor nem a gyári ülés van benne, hanem utólagosan belerakott, vagy cserélt, vagy bővített, azaz, ha egy teherautó át lett alakítva 3 személyesből 6 személyesre, akkor egész biztosan nem használható rá ez az üléshuzat, ugyanis a hátsó üléssor méretei eltérnek. A külföldről behozott teherautók többsége átalakított lehet, ezért mindenképpen érdemes utánajárni. 
Ez az üléshuzat prémium minőségű kevert szálas pamutból készült, mely rendkívül tartós, jól szellőzik, és természetes anyaga garantálja az ideális illesztést. Az üléshuzatok óvnak a sérülésektől, piszoktól, esztétikus kinézetet, eredetiséget nyújtanak. A csomagban teljes garnitúra, azaz az első és a hátsó ülésekre illetve a fejtámlára felhelyezhető huzat található. Az üléshuzat nem töltődik fel antisztatikusan.

Figyelem: Az üléshuzatot megrendelésre készítjük, várakozási idő + 1 hét

Ennek az üléshuzat garnitúrának elosztása:
1 személyes vezetőülés
2 személyes anyósülés (utasoldali)
3 személyes hátsó üléssor (csak gyári ülésekre, részletek fentebb)

A csomag tartalma:
1db vezetőülésre használható huzat
1db utasoldali ülőlap
1db utasoldali hátlap
1db hátsó üléssorra ülőlap
1db hátsó üléssorra hátlap
6db fejtámla
1 csomag rögzítő kampó
1 paletta fejtámlagyűrű

Ha a teherautóban található gyári kartámasz, ami az ülésekből jön ki, akkor azt manuális ki kell alakítani, ugyanis az üléshuzat erre nincsen kiképezve.

Felszerelése: A csomagoláson belül található kampók és pántok segítségével történik. A fejtámlapálcákhoz használja a csomagban található gyűrűket. Egy gyűrű csak egyszer használható. Az üléshuzat felhelyezése alapvető műszaki ismereteket igényel (a típus bonyolultságától függően). Ezek hiányában a termék megóvása érdekében forduljon szakemberhez
Mosási útmutató: Semleges, szintetikus általános mosóporral, langyos vízben kézzel nyomkodva. Öblítést hideg vízben legalább kétszer. Vegykezelni és vasalni tilos!

Üléshuzat bútor szövet 6 személyes kisteherautóra

  • 15,990 Ft
  • Nettó ár: 12,591 Ft

Kiegészítő lehetőségek


Kulcsszavak: kisteherautó üléshuzat, 6 személyes teherautó huzat, 1+2+3 személyes üléshuzat, bútor szövet üléshuzat, prémium üléshuzat

Ajánlott termékek