• Trikóhuzat bolyhos pamut hátsó ülésre rózsaszín (pink) Elfogyott

Hátsó ülésekre helyezhető autó trikóhuzat világos rózsaszín színben

A pamut trikóhuzat teljesen univerzális, szinte minden középkategóriás autóra felhelyezthető. Szabásának köszönhetően az ülések esetleges oszthatóságát nem teszi lehetővé a trikóhuzat. A huzat a hátsó ülésekre lett kialakítva személyautókhoz.
Az általunk forgalmazott trikóhuzat, teljesen magyar gyártású egyedi termék.
Egyedi megjelenést kölcsönöz az autó belterének. Véd a portól, piszoktól, megakadályozza, hogy a gyári kárpit anyag megkopjon, vagy elhasználódjon.
Könnyedén felhelyezhető és tisztán tartható.
Az trikóhuzat anyaga pamut, alja bolyhozott, ezáltal jól tapad a gyári kárpithuzathoz.

A hátsó trikóhuzat felhelyezése alapvető műszaki ismereteket igényel (a típus bonyolultágától függően). Ezek hiányában a termék megóvása érdekében forduljon szakemberekhez. Az üléshuzat nem töltődik fel elektrosztatikusan.

A csomag tartalma:
- 1db hátsó ülésekre felhelyezhető ülőrész
- 1db hátsó ülésekre felhelyezhető támlarész

Mosási útmutató:
Semleges, szintetikus általános mosóporral, langyos vízben, kézzel nyomkodva. Öblítés hideg vízben legalább kétszer.Vegykezelni és vasalni TILOS!

Trikóhuzat bolyhos pamut hátsó ülésre rózsaszín (pink)

  • 4,990 Ft
  • Nettó ár: 3,929 Ft

Kapcsolódó termékek

Dobókocka pár pink (pl.tükörre) 73054

Dobókocka pár pink (pl.tükörre) 73054

Tükörre helyezhető beltéri dobókocka dekoráció pink színben Plüss anyagból készült szivacsos dobókocka dekoráció. Kis vidámságot és otthoni közérzetet visz autója belterébe. Felhelyezése akasztóval ..

1,450 Ft Nettó ár: 1,142 Ft

Kormányvédő pink-fekete 37-39cm CP2510044

Kormányvédő pink-fekete 37-39cm CP2510044

Rózsaszín-fekete (pink) kormányvédő Igazán csajos kormányvédő, mely elősegíti a kormány biztos fogását, illetve egyéni belsőt eredményez. A kormányvédő megakadályozza a kormány kopását, elhasználódás..

1,450 Ft 1,690 Ft Nettó ár: 1,142 Ft

Rózsaszín biztonsági öv párna 2db (pink) 1410014

Rózsaszín biztonsági öv párna 2db (pink) 1410014

Pink biztonsági öv párna Elsősorban hölgyeknek és lányoknak készült biztonsági öv párna. Bármilyen a közúton engedélyezett biztonsági övre könnyedén felszerelhető a tépőzárak segítségével. Kényelmes,..

1,350 Ft Nettó ár: 1,063 Ft

Kulcsszavak: pink trikóhuzat, rózsaszín trikóhuzat, pamut trikóhuzat, csajos trikóhuzat, világos rózsaszín trikóhuzat, hátsó trikóhuzat, trikó, autó, üléshuzat

Ajánlott termékek