• Trikóhuzat bolyhos pamut hátsó ülésre királykék Elfogyott

Hátsó ülésekre helyezhető autó trikóhuzat királykék színben

A pamut trikóhuzat teljesen univerzális, szinte minden középkategóriás autóra felhelyezthető. Szabásának köszönhetően az ülések esetleges oszthatóságát nem teszi lehetővé a trikóhuzat. A huzat a hátsó ülésekre lett kialakítva személyautókhoz.
Az általunk forgalmazott trikóhuzat, teljesen magyar gyártású egyedi termék.
Egyedi megjelenést kölcsönöz az autó belterének. Véd a portól, piszoktól, megakadályozza, hogy a gyári kárpit anyag megkopjon, vagy elhasználódjon.
Könnyedén felhelyezhető és tisztán tartható.
Az trikóhuzat anyaga pamut, alja bolyhozott, ezáltal jól tapad a gyári kárpithuzathoz.

A hátsó trikóhuzat felhelyezése alapvető műszaki ismereteket igényel (a típus bonyolultágától függően). Ezek hiányában a termék megóvása érdekében forduljon szakemberekhez. Az üléshuzat nem töltődik fel elektrosztatikusan.

A csomag tartalma:
- 1db hátsó ülésekre felhelyezhető ülőrész
- 1db hátsó ülésekre felhelyezhető támlarész

Mosási útmutató:
Semleges, szintetikus általános mosóporral, langyos vízben, kézzel nyomkodva. Öblítés hideg vízben legalább kétszer.Vegykezelni és vasalni TILOS!

Trikóhuzat bolyhos pamut hátsó ülésre királykék

  • 4,990 Ft
  • Nettó ár: 3,929 Ft

Kapcsolódó termékek

Aluszőnyeg 4db-os nagy kék vastag

Aluszőnyeg 4db-os nagy kék vastag

Kék színű alumínium szőnyeg autóba Fényes alumínium hatású gumi alapú szőnyeg, mely az egyedi belső terekhez tökéletesen igazodik. A szőnyeg úgy van megtervezve, hogy kellően hajoljon ahhoz, hogy be ..

4,990 Ft Nettó ár: 3,929 Ft

Trikóhuzat bolyhos pamut királykék

Trikóhuzat bolyhos pamut királykék

Királykék színű trikó üléshuzat Anyaga pamut, az alja bolyhozott, színe királykék. Üléshuzat felszerelése a csomagban található kampók segítségével történik. A mutatós, egyszerűen felhelyezhető,..

4,290 Ft Nettó ár: 3,378 Ft

Ajtóélvédő kék prizmás 2db-os 93877

Ajtóélvédő kék prizmás 2db-os 93877

Kék prizmás ajtóélvédő Az ajtó láthatóságát és védelmét biztosító prizmás élvédő, mely csökkenti az esetlegesen kicsapódó ajtó sérülését illetve a csapódó felület károsodását. A prizmák mindkét oldal..

550 Ft Nettó ár: 433 Ft

Kulcsszavak: királykék trikóhuzat, hátsó trikóhuzat, kék hátsó trikóhuzat, pamut trikóhuzat, üléshuzat hátra, üléshuzat, trikó, autó

Ajánlott termékek