AUTOGLYM WAXOS POLÍR

Hosszútávú szépségápolás minden fényezéstípusra. A Super Resin Polish kivételesen magas fényt kölcsönöz, minden típusú autóipari fényezésnek. A Super Resin Polish speciális emulgeáló és kondicionálószereket tartalmaz, amelyek gyengéden tisztítják, javítják és óvják a fényezést. Használata rendkívül egyszerű. Az alacsony molekulasúlyú gyanták, megkötésük után kivételes védelmet és kozmetikai hatást fejtenek ki a fényezésen. A kezelt, magasfényű felületek ellenállnak a legtöbb környezeti szennyeződésnek és az időjárási hatásoknak, mint az UV fény. Ideális minden új és mérsékelten romlott autóipari, metál, vízbázisú és lakkozott fényezésre. 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ: 
1. Mossa le a járművet Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner-el.
2. HASZNÁLAT ELŐTT FELRÁZANDÓ. 
3. A legjobb eredmény érdekében tiszta, száraz és hűvös felületen használja a készítményt. Pamut polír ruhával könnyed körkörös mozdulatokkal vigye fel a políranyagot a felületre, majd hosszanti egyenesvonalú mozdulatokkal érhet el tökéletes fedést. 
4. A nyomás növelésével tudja eltávolítani a karcokat és fakó foltokat. Alkalmazhatja elemenként, vagy az egész karosszérián.
5. Hagyja megszáradni, mielőtt könnyedén letörölné egy tiszta pamutruhával. Ha szeretne extra védelmet adni a fényezésnek használjon Autoglym Extra Gloss Protection-t.
6. Kerülje az érintkezést az üveg és fényezetlen műanyag elemekkel. Üvegről eltávolítható Autoglym Car Glass Polish-al, a műanyag elemekről Autoglym Fast Glass, vagy Autoglym Bumper & Trim Gel  termékekkel. 


ÁPOLÁS:
Mossa rendszeresen Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner-el. 

ÚJRAKEZELÉS:
Amennyiben a felület elveszíti vízlepergető képességét, vagy a megjelenés javítása érdekében. Használható autókon, lakókocsikon, motorbicikliken, teherautókon, repülőgépeken, hajókon, üvegszál és króm felületeken. 

FIGYELMEZTETÉS:
Petróleum származékot tartalmaz. Gyerekektől elzárva tartandó. Amennyiben érzékeny a bőre, használjon PVC kesztyűt. Lenyelése esetén ne hánytasson: azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg ezt a cimkét vagy palackot. Szembe kerülés esetén, tiszta vízzel öblítse ki. 


Autoglym Super Resin Polish 500ml (waxos polír)

  • 5,600 Ft
  • Nettó ár: 4,409 Ft

Kulcsszavak: waxos polír, oxidáció eltávolító polír, színélénkítő polír, színfüggetlen polír, gyantás polír, prémium polír, profi polír, kézi polír