• Klímatisztító spray 520 ml Mannol 9971

Légkondi tisztító

Kiváló minőségű német termék, mely nagy hatékonysággal, de mégis a német környezeti szennyezési normáknak megfelelve távolítja el a klíma kellemetlen szagát, illetve teljesen fertőtleníti azt megfelelő kezelés mellett. A légkondicionáló rendszer külső és belső egységei is tisztíthatók ezzel a spray-vel. Gombaölő hatású, illetve a klímáknál előforduló baktériumokat is teljesen elpusztítja. Fél évente ajánlott egy flakon használata. 

Klímatisztító spray használata:

Használata előtt javasoljuk, hogy szárítsa ki a klímacsatornákat. Alapos klímatisztításhoz a pollenszűrő cseréje szükséges. Amennyiben nem tudja biztosítani a pollenszűrő cseréjét, abban az esetben csak az ideiglenes járattisztítást tudja alkalmazni, vagy vigye szakemberhez az autót.

Alapos tisztítás:

1. Távolítsa el a pollenszűrőt!
2. Szárítsa ki a klímacsatornát, úgy hogy beindítja a motort, a klímát kikapcsolja és a fűtőfokot és a ventilátort maximumra állítja és a belső keringetést bekapcsolja és a szellőzőket lábra és testre irányítsa. Hagyja járni így 10 percig, úgy hogy az ablakok le vannak engedve.
3. 10 perc elteltével kapcsolja le a belső keringetést ás állítsa az szélvédőre a hőfújást, ezen az állapoton legyen 5 percig.
4. Csatlakoztassa a klímatisztító spray fejére a mellékelt csövet és ezt vezesse be a pollenszűrő helyén keresztül a légkondicionáló rendszerre irányítva azt.
5. Hagyja elpárologni a szert ami 15-30 perc is lehet. 
6. Ismét szárítsa ki a rendszert a 2-es pontban leírtak szerint.
7. Helyezze be az új pollenszűrőt a helyére.

Klímatisztító spray 520 ml Mannol 9971

  • 1,290 Ft
  • Nettó ár: 1,016 Ft

Kulcsszavak: klímatisztító, légkondi tisztító, autó klíma tisztítása házilag, klíma, légkondi, gombaölő,

Ajánlott termékek