• Autoglym DE-Icer 500ml (Jégoldó)

AUTOGLYM JÉG-MENTESÍTŐ / JÉGOLDÓ

Jégmentesíti az üvegeket és zárakat. 100% aktív összetételű. -50°C-ig hatékony
A De-Icer szuper koncentrált, vízmentes öszzetételének köszönhetően, gyorsan tisztítja a fagyott vagy hóval borított felületeket és meggátolja a visszafagyásukat. Autóipari fényezésekre, gumikra, műanyagokra és üvegekre ártalmatlan. Használja üvegeken, tükrökön, fényszórókon és ajtózárakon. Nem tartalmaz metanolt.
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ: Söpörje le a nagyobb mennyiségű havat. Az üveg tetejétől kiindulva permetezzen De-Icer-t a tisztítandó felületre. Hagyja a jeget olvadni, mielött letörölné vagy bekapcsolná az ablaktörlőt. Ismételje meg az eljárást, ha szükséges. Permetezze közvetlenül az ajtózárakba, hogy feloldja a befagyott alkatrészeket.
Győződjön meg róla, hogy minden ablaktörlőlapát kiolvadt, mielött bekapcsolná őket.
Etilén-glikolt és izopropanolt tartalmaz.

FOKOZOTTAN TŰZVESZÉLYES, IRRITÁNS

FIGYELMEZTETÉS:
Gyerekektől elzárva tartandó. Irritálja a szemet. A gőzök álmosságot és szédülést okozhatnak. Nyílt láng használata tilos. Dohányozni tilos. Ne lélegezze be. Kerülje a kontaktust a bőrrel és a szemmel. Szembe kerülés esetén, azonnal öblítse ki bő, tiszta vízzel és forduljon orvoshoz.

Autoglym DE-Icer 500ml (Jégoldó)

  • 2,700 Ft
  • Nettó ár: 2,126 Ft

Kulcsszavak: Autoglym jégoldó, hatékony jégoldó, kíméletes jégoldó, gyors jégoldó

Ajánlott termékek

Hólapát autós 3 részes (szétszedhető) 32001

Hólapát autós 3 részes (szétszedhető) 32001

Szétszedhető hólapát autóba Ideális, személygépkocsikhoz illetve teherautókhoz és kamionokhoz. Ez a hólapát teljesen szétszedhető, így rendkívül kis helyen elfér és könnyedén magunkkal tudjuk vinni....

1,650 Ft

Lánckenő zsír spray 200 ml Mannol 7901

Lánckenő zsír spray 200 ml Mannol 7901

Motorkerékpár lánckenő sprayKifejezettem motorkerékpár láncokhoz lett kifejlesztve ez a teljesen szintetikus fehér zsír spray, mely rendkívül ellenálló a nagy terheléssel szemben. Ideális versenymotor...

740 Ft