• Kétkomponensű 2K színtelen lakk (fényszóró polírozáshoz) 200ml Elfogyott

2K színtelen lakk

Kétkomponensű magas fényű színtelen, karcolás elleni rendkívüli ellenálló képességű lakk. Ellenáll a benzin hatásának, UV sugárzásnak és az időjárás hatásainak is. Figyelembe véve a gyors száradást, nagyon jól teríthetőséget és könnyen elérhető fényt ad. Kisebb helyek pont-javítására alkalmas, tovább a műanyag fényszórók UV védelmét is tökéletesen pótolja.

Használata:
1. Az alsó kupak belsejében található fémkarika segítségével minél jobban húzza ki a biztosító szeget. A keményítőszer közvetlenül a sprayben, külön tartályban van elhelyezve.
2. A kihúzott szeget fordítsa el 360°-ban, így a cartridge kinyílik és a keményítőanyag felszabadul.
3. A keményítőszer és az A komponens összekeveredése utána sprayt tartsa aljával felfelé az optimális vegyülés érdekében (max 2 perc) egyenesen.
4. Miután megtörtént a spray alaposan rázza fel, legalább 3 percig attól a pillanattól számítva, hogy a golyócskák csörgését meghallja.
5. Végezzen próbafújtás 15-20cm távolságból.
6. A lakkot két összefüggő rétegben vigye fel a felültre két perces eltéréssel.

A keverék nagyjából 24 órán keresztül használható.

Kiszerelés: 200ml

Kétkomponensű 2K színtelen lakk (fényszóró polírozáshoz) 200ml

  • 3,450 Ft
  • Nettó ár: 2,717 Ft

Kapcsolódó termékek

Műanyag alapozó spray 150 ml SD0004

Műanyag alapozó spray 150 ml SD0004

Műanyag alapozóTapadást elősegítő anyag a kemény műanyagok és akrilalapú festékek között. A képkocsikon található kemény műanyag részek fényezésére, mint pl. spoilerek, oldalsó visszapillantó tükrök, ..

1,890 Ft Nettó ár: 1,488 Ft

Kulcsszavak: műanyag lakk, fényszóró lakk, UV védő lakk, benzin álló lakk, fényszóró polírozáshoz lakk, autólámpa lakk, UV álló lakk