• Turtle Wax autósampon Car Wash Shampoo 750ml+250ml FG0009

Turtle Wax autósampon

Magas hanbzású, cseppmentesen száradó jól higítható környezet- és felhasználóbarát termék. Enyhén citrom illatú, pH semleges magas fényt biztosító, kiváló habzású, gyors zsíroldó autósampon. A termék kiválóan alkalmazható az utcai és a közlekedési szennyeződések eltávolításához. Speciálisan használható, közlekedési szennyeződések "erős surólás" nélküli eltávolítására. iválóan tisztít, könnyedén felszakítja a koromból és kipufogógázból képződő lerakódásokat és egyéb közelekedésben keletkező szennyeződéseket.

Használata:
Használható bármilyen jármű és gép teljes karosszériájának, üvegfelületeinek elsősorban szivacsos tisztításához, valamit ponyvamosáshoz.
Ez a sampon kiválóan fellazítja azerősen odatapadt szennyrétegeket., így azok karcolásmentesen eltávolíthatók. A víz keménységétől függően az adagolást úgy kell beállítani, hogy a végső hígítás 1-5% legyen.
Vigye fel a hígított vegyszert a felületre, kis ideig hagyja hatni (nem szabad megszáradnia), majd mossa le tiszta vízzel. A felhevült felületeket tisztítás előtt hideg vízzel hűteni kell.

Turtle Wax autósampon Car Wash Shampoo 750ml+250ml FG0009

  • 950 Ft
  • Nettó ár: 748 Ft

Kulcsszavak: turtla wax autósampon, sampon, turtle, eredeti turtle wax sampon