• Légkondicionáló tisztító ae. AM 100ml Teafaolaj BOMBA

Autó klíma tisztító BOMBA

Nagy hatásfokkal, eredeti teafa olajjal rendelkező légkondicinálló fertőtlenítő aeroszol bomba. Tisztítja a klímaberendezést, továbbá megakadályozza és eltünteti a kellemetlen szagokat. A tisztítást a hűtési szezon kezdetekor célszerű elvégezni. Ezt a terméket kifejezetten az autók klímaberendezésének fertőtlenítésére tervezték, háztartási célra a technológiai kialakítása miatt nem ajánljuk.

Alkalmazása:
0. Használata előtt kapcsolja ki a rablásgátlót vagy az önműködő autóriasztót.
1. Húzza fel a gépkocsi ablakait, majd indítsa el a motort és kapcsolja be a klímaberendezést és a ventilátort állítsa maximális sebességre!
2. Húzza előre a vezetőülést és lehetőség szerint döntse előre a háttámláját is.
3. Szálljon ki a járműből, majd jól rázza fel a flakont, majd a talpára állítva helyezze a vezetőülés mögé a jármű padlójára.
4. A palack aljára és a közeli kárpithoz tegyen újságpapírt, vagy rongyot.
5. Egy határozott mozdulattal nyomja le a szórófejet, majd csukja be az ajtókat (ha nem hatástalanította a riasztót, akkor most keresse meg a pótkulcsokat, vagy átkozódjon míg a készítmény dolgozik, bár az utóbbitól nem fog kinyílni az ajtó).
6. A szer kb. 10 perc alatt kiürül a flakonból. 15 perc után nyissa ki az ajtókat, ha sikerül és 10-15 percig szellőztesse a járművet, már a leállított klímával és motorral.

Figyelem! Elektromos vezérlésű legyezővel ellátott járművek esetében ne használja a terméket!

Légkondicionáló tisztító ae. AM 100ml Teafaolaj BOMBA

  • 790 Ft
  • Nettó ár: 622 Ft

Kulcsszavak: klíma, bomba, fertőtlenítő, frissítő, légkondi, légkondicionáló, teafaolaj, természetes, növényi