• Brigéciol D-3 Emulziós motortisztító és zsírtalanító aeroszol 500 ml

Brigéciol D-3 Emulziós Zsírtalanító motormosó spray

A brigéciol D-3 aeroszol kiválóan alkalmazható minden olyan tárgy, gép, alkatrész, motor tisztítására. ahol olajos-zsíros-sáros iszapok együttes vagy külön-külön történő eltávolítása a feladat. Az aeroszol kiszereléssel a nehezen hozzáférhető helyekre is lehetséges eljuttatni az anyagot, egyenletesebb alkalmazást tesz lehetővé és a spray nyomása további tisztító hatást biztosít. A spray továbbá kiváló megoldást nyújt a precíziós szórásra, így esetleg olyan felületek védve vannak a tisztító anyagtól, melyek érzékenyek lehetnek rá.

Brigéciol spray használata:

Juttassuk a tisztítandó felületre olyan mennyiségben , hogy a szennyeződés átitatódjon, 10-20 perc várakozás után a szennyeződés vízsugárral történő lemosással eltávolítható. A használat során keletkezett emulziós szennyvíz 200-300 g/m3 mennyiségű alumínium szulfát vagy kalcium klorid adagolásával megbontható. 


Egyéb javaslat:

Amennyiben precíziós vízsugárra van szükségünk, akkor javasoljuk, hogy készítsen klasszikus szifon alapú szódát, mely kiválóan eltávolítja a szennyeződést és a brigéciolt a felületről. 

Kiszerelés: 500 ml


Brigéciol D-3 Emulziós motortisztító és zsírtalanító aeroszol 500 ml

  • Gyártó: AM
  • Kategória: Motortisztítók
  • Termékkód: AF100844
  • Elérhetőség: Készleten
  • 2,000 Ft
  • Nettó ár: 1,575 Ft

Kapcsolódó termékek

Brigéciol motortisztító D-3 1L

Brigéciol motortisztító D-3 1L

Brigéciol D-3 1000ml zsírtalanító Emulziós fémfelület zsírtalanító. Korszerű, hidegen működő tisztítószer, alváz, motor, alkatrész mosására, mezőgazdasági munka és erőgép tisztítására, gépiparban a m..

1,490 Ft Nettó ár: 1,173 Ft

Kulcsszavak: motormosó, zsírtalanító, olaj, sár, spray, emulziós, tisztító, zsír, eltávolító, gép, tárgy