CTEK MXS 7.0 12V autó akkumulátor töltő

Miért érdemes CTEK töltőt választani?

A '90-es évek közepén az akkumulátorok nagyfokú műszaki fejlődésen mentek keresztül, és éppen emiatt van szükség arra, hogy akkumulátorainkat hozzájuk illő, új rendszerű töltőkészülékkel töltsük.
A CTEK teljesen új rendszert fejlesztett ki, amely eleget tesz ezeknek az új követelményének, és ez az, amiért a cég 8 lépésből álló töltési karakterisztikája világszerte szabadalommal védett.
Tehát nem csupán a műszaki fejlesztés miatt jobbak a CTEK töltők, hanem azért, mert egy teljesen új, egyedülálló rendszer lett kifejlesztetve.

- Mindig biztos indítás
- 2x hosszabb akkumulátor élettartam
- Mindig 100%-os töltöttség
- 100%-os akkukapacitás kihasználás
- Teljesen automata
- Felhasználói hibák ellen védett
- 5 év garancia
- Újraélesztő, felújító üzemmód
- Csepptöltés
- Akár hónapokra is az akkumulátoron maradhat
- Okos kiegészítőkkel bővíthető

10 nyomós érv a CTEK töltők mellett

3 egymást követő évben‚ a legjobb teszteredménnyel rendelkezik.
Biztonságra tervezve: A felhasználó, a személygépkocsi elektronikus rendszere, és az akkumulátor biztonsága végett.
Teljesen új, saját szabadalmaztatott rendszer, a jelenlegi akkumulátorokra és járművekre kifejlesztve.
Kisméretű és kézhez álló,rendkívül könnyen használható, mégis igen erőteljes és hatékony.
Bármilyen időjárási vagy hőmérsékleti körülmények között használható (bármi legyen is), mivel a készülékek erős kivitelűek és külső használatra készültek - mindegyik készülék IP44-65 védelemmel rendelkezik (freccsenő víz és por ellen védett), valamint -20 és +50 °C között használható.
Szép és praktikus formatervezés: A megnyerő kivitel, könnyen magával viheti az ember, egyértelmű és könnyen tanulható a kezelése.
Igen rugalmas akár a töltés helyszínén, akár a töltési módja tekintetében különböző járművekben, ólomsavas akkumulátorokon, alkalmazási helyen és körülmények között.
Hónapokig töltési üzemmódban hagyhatók az akkumulátorok gondozása végett.
Az áruk is kedvező: rendkívül jó és praktikus, kompatibilis és kímélő az akkumulátorhoz és a járműhöz, és mindezen túlmenően még az áruk is méltányos.
A CTEK OEM ügyfelei (Porsche, Mercedes, Maybach, Harley Davidson, Aston Martin, Bentley, Lambourghini és Ferrari) igazolhatják a készülékek minőségét és magas műszaki színvonalát. Az 5 év vásárlói garancia, valamint a 2 év professzionális "gyakori használatra szóló" garancia már önmagában is sok mindent elmond a magas műszaki színvonalról és kötelezettségvállalásról.

12 V-os akkumulátorhoz, 8 lépcsős töltési technológiával. Ugyancsak nagyméretű általánosan használható töltő, de azoknak, akik nagyobb járművet használnak, mint például személygépkocsi, lakókocsi vagy hajó. Gyorsabban tölt mint a MULTI XS 3600.
Tápegység /Supply/ üzemmódban akkumulátor nélkül is szolgáltat energiát. Tökéletes akkumulátortöltésnél, mert a régi beállítást nem felejti el.
A felújítási /Recond/ üzemmódban helyreállítja a savlerakódást, amely a nagymértékben lemerült akkumulátorokra jellemző.
Növeli az akkumulátor élettartamát és visszaállítja kapacitását.

A lemerült akkumulátort 10 perc alatt feltölti.


Védelem: IP 65
230 V Feszültség:
12V Töltőáram: 7A
Töltés: 1,2-150Ah
Méret(mm): 191x89x48
Kapacitás: 1,2-225Ah
Súly: 0,8 kg
Garancia: 5 év

Akkumulátor töltő CTEK MXS7.0 12V

  • 36,500 Ft 46,500 Ft
  • Nettó ár: 28,740 Ft

Kulcsszavak: Akkumulátortöltő, profi, prémium, mikroprocesszoros, ctek, mxs, 7A, regeneráló, újraélesztő