• Ajtóélvédő kék prizmás 2db-os 93877

Kék prizmás ajtóélvédő

Az ajtó láthatóságát és védelmét biztosító prizmás élvédő, mely csökkenti az esetlegesen kicsapódó ajtó sérülését illetve a csapódó felület károsodását. A prizmák mindkét oldalán megtalálhatók az ajtónak, ezáltal, ha sötétben nyitva marad az ajtó, akkor a közlekedők nagyobb valószínűséggel észreveszik azt.

Bármilyen személygépkocsi és kisteherautó ajtajára feltehető, ragasztást nem igényel, csak az ajtó élére kell nyomni a kialakított vájatba.

Ajtóélvédő kék prizmás 2db-os 93877

  • 550 Ft
  • Nettó ár: 433 Ft

Kapcsolódó termékek

Trikóhuzat bolyhos pamut hátsó ülésre királykék

Trikóhuzat bolyhos pamut hátsó ülésre királykék

Hátsó ülésekre helyezhető autó trikóhuzat királykék színben A pamut trikóhuzat teljesen univerzális, szinte minden középkategóriás autóra felhelyezthető. Szabásának köszönhetően az ülések esetleges o..

4,990 Ft Nettó ár: 3,929 Ft

Kulcsszavak: kék prizmás ajtóélvédő, fényvisszaverős ajtóvédő

Ajánlott termékek

Gumijelölő kréta, sárga Sisa RAIDEX / ATS

Gumijelölő kréta, sárga Sisa RAIDEX / ATS

Gumijelölő sárga kréta Gumi jelölésére alkalmazható sárga színű kréta. A gumik leszerelése után érdemes megjelölni ezzel a krétával, hogy melyik gumi melyik keréken volt. Gyűjtő csomagolás: 12db ...

470 Ft

Pohártartó szellőzőrácsba 55030

Pohártartó szellőzőrácsba 55030

Állítható pohártartóSzellőzőrácsba helyezhető italtartó, mely kellően stabil illesztést tesz lehetővé. Mivel, hogy szellőzőrácsba rakható, ezért télen melegíthető, nyáron pedig hűtheti italát a szellő...

1,450 Ft