Főoldal
Gyártóink, beszállítóink
Webáruházunk üzeletszabályzata
GY.I.K
autofejlesztes.hu Cégismertető
Kapcsolat
Autoglym autóápolási termékek
autofejlesztes.hu facebook oldal
Legújabb termékeink
Kulcstartó csontfoggal (mű) és körömcsipesszel
Kulcstartó csontfoggal (mű)
650Ft
tovább
Akciós termékeink
Kerékőr DB7 olasz locket-farad
Kerékőr DB7 olasz
4,650Ft
tovább
AJÁNLOTT TERMÉKEINK
Autós páramentesítő kijelzővel 57410
Autós páramentesítő
1,200Ft
tovább
Autóápolás
Autófelszerelés beltér
Autófelszerelés külső
Egyéb kiegészítők
Elektromos autófelszerelések
Szerelés
Szerelési segédanyagok
Szerelési vegyianyagok
VilágításCégismertető


Vállalkozásunk 2009. Novemberében alakult. Elsősorban autófelszerelési termékek forgalmazásával foglalkozunk, de termékeink között megtalálhatók, háztartási és vegyi termékek is. Mivel digitális világban élünk, ezért kifejezetten a WEBes értékesítésre fektettük a hangsúlyt. Az autofejlesztes.hu weboldalon villám gyorsan és rendkívül könnyen megrendelheti a termékeinket, melynek többsége központi raktárunkban megtalálható. A webáruházunk folyamatos fejlesztés alatt van a vásárlói igényeknek eleget téve, hogy Ön a legkönnyebben boldoguljon használatával. Naponta friss leírások, fényképekkel igyekszünk a lehető legérthetőbb tájékoztatást adni a termékeinkről. A termékkínálatunk szinte naponta bővül. Mivel nagyon sok importőrrel és gyártóval kapcsolatban vagyunk, ezért az árak a nagykereskedelmi árakkal vetekednek, így Önnek, mint végfelhasználó a lehető legolcsóbb áron tudjuk adni a termékeket.

2010.08.20.

Fejlődésünk következő lépéseként bevezettük a személyes átvételi lehetőséget. További részleteket a kapcsolat menüpont személyes átvétel almenüjében találja.

2011.04.01.

Az országban előszőr nálunk kapható a világhírű AUTOGLYM termékcsalád, mely prémium autóápolási termékeiről híres. Többek között a Jaguár és az Aston Martin cég is ezeket a termékeket használja, ezen felül az Angol királyi család azaz személyesen II. Erzsébet Királyné is jóvá hagyta a termékeket. Mindezeket rendkívül olcsó áron biztosítjuk. Érdemes megnézni az Autoglym termékkínálatunkat.

2011.05.31.

Webáruházunkban, már több mint 7400 termék található, ennek 80%-a raktárunkban megtalálható. Elkezdünk gyermekjátékokkal és kerti felszerelésekkel is foglalkozni, melyeket terveink szerint jelentősen bővíteni fogunk.

2012.01.03

A hétköznapi személyes átvételi lehetőséget 1 órával kibővítettük, így mostantól 17:00 - 19:00 között van lehetőség személyesen átvenni a termékeket üzletünkben.

2012.02.14.

Fejlődésünk következő lépése, hogy bevezettük a Szombati személyes átvételi lehetőséget, melyre 10:00 - 13:00 között van lehetőség.

2012.06.01

Weboldalunk teljesen megújult formát kapott. A vásárlói visszajelzések alapján igyekeztünk úgy összeállítani a weboldalt, hogy Ön a lehető legkönyebben boldoguljon használatával. Gondoltunk a régi törzsvásárlóinkra is, ugyanis nem mindenki szereti a drasztikus változásokat, ezért az autofejlesztes.hu-n mindent ott találhatnak, ahol eddig voltak a termékek.
Fejlesztve lett:
 • Hólánc keresőnk
 • Rendelés menete
 • Teljes megjelenítés
 • Új szállítási modul, Pick-Pack Pont
 • Olcsóbb lett a budapesti kerékpáros kiszállítás
 • Gyártóink paletta
 • Akciós modul
 • Termékajánló modul
 • és még rengeteg kis apróság
 • 2013.03.01

  Az autofejlesztes.hu weboldalon személyes átvétel esetében ezentul nincsen szükség regisztrációra. Csak 2db adatot kell megadni a vásárláshoz.
  Név:
  Mobiltelefonszám:

  2015.01.05

  Megváltozott nyitvatartásunk!
  Hétfőtől - Péntekig
  d.e.: 10:00 - 13:00-ig
  d.u.: 16:00 - 19:00-ig

  Szombaton:
  10:00 - 13:00
  Ha a szombat munkanapnak minősűl, akkor a szombati nyitvatartás szerint vagyunk nyitva.
  bejelentkezés
  0 tétel
      kosár | megrendelés